One Voice AS blir F24 Nordics

Som tidligere kommunisert, ble One Voice AS, tidligere i år en del av F24. Vi tar nå et steg videre i integreringsprosessen og har gleden av å informere deg om at vi nå heter F24 Nordics.

Som kunde kan du trygt fortsette å stole på våre produkter og tjenester slik du kjenner dem. Dine kjente kontaktpersoner vil forbli de samme, og din eksisterende kontrakt med One Voice AS blir ikke berørt av dette, men direkte videreført av F24 Nordics AS.

Forbedrede tjenester og økt internasjonalt omfang

At vi nå er en del av F24 gir betydelige fordeler for våre kunder. Vi vil fortsette å forbedre våre produkter og tjenester basert på økt erfaring, kunnskap og kapasitet. Vi vet også at mange av våre kunder har et internasjonalt omfang, og selv om vi frem til nå også har kunnet tilby tjenester internasjonalt, vil vi i fremtiden kunne tilby vesentlig flere og bedre tjenester gjennom alle våre F24-lokasjoner over hele kloden. Norge er der vi kommer fra og vil selvsagt fortsatt være veldig viktig, men i tillegg vil du som kunde nå få enda mer bistand i ditt arbeid internasjonalt.

Som før, bare blå

Rødt er "gøtt", blått er flott? Nettsidene våre kommer i dagene fremover til å gjennomgå et hamskifte, men innholdet skal være det samme. Vi har nye nettadresser, men de gamle skal forhåpentligvis vise deg videre til rett sted. Meld gjerne ifra hvis du oppdager noe som ikke stemmer.  Onevoice.no blir cim-no.f24.com, og beredskapsbloggen blir å finne på cim-blogg.f24.com.

Den første skikkelige muligheten vi får til å si mer om fremtiden er rett rundt hjørnet, nemlig årets CIM-konferanse. Vi er nærmere 250 påmeldte og godt i rute mot å atter en gang fylle salen på Scandic Oslo Airport hotell på Gardermoen, to dager til ende. Da vil vi presentere noen av tankene våre om fremtiden og få presentert strålende kundehistorier av og med beredskapsentusiaster som gir oss innblikk i sin hverdag.

Vi håper å se deg der, og for deg som ikke er påmeldt allerede, benytt muligheten nå!

Av F24

F24 Nordics har over 40 ansatte, inkludert vårt datterselskap i London. Vi utvikler og drifter software-løsninger innen sikkerhet, beredskap og krisehåndtering, med vårt flaggskip CIM®. F24 Nordics AS er en del av F24-gruppen som har sitt hovedkvarter i München, Tyskland.

Flere artikler fra denne forfatter

Abonner på bloggen